خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- ۶ ماه پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده
- پرداخت از طریق کلیه کارت های بانکی عضو شتاب
دانلود رایگان کتاب آزمایشگاه شیمی عمومی ۱ نوشته حسین اختر محققی
کتاب آزمایشگاه شیمی عمومی ۱ از مهمترین واحد های درسی دانشجویان رشته های فنی و تجربی محسوب می شود و در این میان آزمایشگاه های شیمی در آموزش دانشجویان رشته های مرتبط با شیمی نقش بسزایی را ایفا می کند، به طوری که یادگیری و داشتن مهارت کافی برای کار در آزمایشگاه های شیمی می تواند در تضمین آینده شغلی آنها بسیار موثر باشد.
در کتاب آزمایشگاه شیمی عمومی ۱ کلیه مطالب موجود در قالب فصل بندی های جداگانه ارائه شده و تا حد امکان و به خصوص در آزمایش های پنج فصل اول که از اساسی ترین و مهمترین آزمایش های مربوط به آزمایشگاه شیمی عمومی ( ۱) می باشند سعی شده است نکات مهم و کلیدی مربوط به انجام آزمایش ها ارائه شود و همچنین تم امی اشکال موجود ، با دقتی زیاد و شخصا توسط مولف طراحی شد تا این کتاب بتواند به عنوان یک مجموعه مفید برای دانشجویان محسوب شود.
فصل اول کتاب مربوط به آشنایی با محیط آزمایشگاه ی و قوا نین و نکات مربوط به آن بوده و شش فصل دیگر هم درباره آزمایش ها و مطالب مرتبط با آنهاست که هر یک از این شش فصل شامل مقدمه فصل ، آزمایش های مربوطه و سئوالات مطرح شده درباره مطالب گفته شده می باشد و البته لازم به ذکر است که در مقدمه هر فصل ، مطالب مشترک بین آزمایش های آن فصل آورده شده است و بنابراین سئوالات مشترکی هم که در پایان مقدمه فصل مطرح شده، مربوط به آن آزمایش ها می باشد.
قدم اول در تالیف کتاب که س خت ترین مرحله کار بود به یاری خدا برداشته شد و امیدوار هستم که با همکاری اساتید و مسئولان محترم دانشگاه ها ، درآینده باز هم بهتر و کامل تر شود.
درخاتمه از همکاری همه اساتید محترم و مسئولان گرامی امور پژوهشی دانشگاه های امیدیه ، ماهشهر ، اراک ، شاهرود ، بروجرد و دورود و نیز تلاش های صادقانه خانم ها مینا ابراهیمی و فاطمه اختر محققی و آقای عرفان زیاری فر و کلیه عزیزانی که در تالیف این کتاب نقش داشتند تشکر می کنم.
کتاب آزمایشگاه شیمی عمومی ۱ پیام نور
فصل اول (آشنایی با محیط آزمایشگاهی)
در هنگام ورود به آزمایشگاه شیمی وقبل از انجام هرگونه آزمایشی ، لازم است که ابتدا نکات ایمنی و کاری مربوط به آزمایشگاه را مطالعه کرده و سپس با وسایل و دستگاه های موجود و کاربرد هر یک از آنها آشنا شویم .
بدین ترتیب اولا با یادگیری و اجرای کامل نکات و توصیه های ایمنی می توانیم سلامتی خود و دیگران را در محیط آزمایشگاه حفظ نموده و از وارد آمدن خسارت های احتمالی به آزمایشگاه جلوگیری کنیم ، ثانیا با شناخت کافی و تسلط لازم در استفاده از امکانات آزمایشگاهی می توانیم آزمایش ه ای مربوطه را به درستی و با دقت لازم
انجام دهیم.
بنابراین در این فصل ابتدا با نکات ایمنی و کاری در آزمایشگاه های شیمی آشنا می شویم و سپس در بخش دوم به معرفی هر یک از وسایل و دستگاه های آزمایشگاهی می پردازیم.
دانلود کتاب آزمایشگاه شیمی عمومی ۱ حسین اختر محققی
بخش دوم (آشنایی با وسایل و دستگاه های آزمایشگاهی)
برای آنکه بتوانیم از امکانات آزمایشگاهی به درستی استفاده کنیم و آزمایش ها را با دقتی زیاد انجام دهیم آشنایی با وسایل و دستگاه های آزمایشگاهی ضروری می باشد که در این بخش با پنجاه نوع از مهمترین و رایج ترین وسایل و دستگاه های موجود درآزمایشگاه های شیمی آشنا می شویم :
۱)- لوله آزمایش : از این وسیله بیشتر برای انجام آزمایش های ابتدایی و نیز مواقعی که حجم محلول های به کار رفته در آزمایش کم است ، استفاده می شود که دارای اندازه های مختلفی بوده و هیچگاه نباید هنگام حرارت دادن بیش از یک سوم لوله را از محلول پر کرد .
۲)- بشر : از این وسیله بیشتر برای حرارت دادن ، جوشاندن و یا برداشتن حجمی تقریبی از محلول ها استفاده می شود که دارای اندازه های مختلفی بوده و برخی از انواع آن تیره رنگ می باشد .
۳)- ارلن (ارلن ساده ) : از این وسیله بیشتر برای حرارت دادن محلول ها و نیز جهت انجام عملیات تیتراسیون و یا صاف نمودن و رسوب گیری محلول ها استفاده می شود که دارای اندازه های مختلفی بوده و برخی از انواع آن تیره رنگ می باشد .
۴)- ارلن تخلیه : از این وسیله بیشتر برای انجام عملیات رسوب گیری سریع استفاده می شود .
۵)- مزور (استوانه مدر ج) : از این وسیله بیشتر برای برداشتن مایعات و به خصوص محلول های خطرناک استفاده می شود که دارای اندازه های مختلفی بوده و برخی از انواع آن تیره رنگ می باشد .
۶)- بالن ته گرد : از این نوع بالن بیشتر برای انجام عملیات تقطیر ، رفلکس کردن و گرم کردن محلول ها استفاده می شود که دارای اندازه های مختلف و شکل هایی با گردنه کوتاه و یا بلند می باشد .
۷)- بالن ژوژه : از این نوع بالن بیشتر برای تهیه دقیق محلول ها و نگهداری آنها استفاده می شود که از نوع بالن های ته صاف بوده و دارای درب مخصوص به خود می باشد و نیز اندازه های مختلفی داشته که محدوده حجم آنها توسط خطی که بر روی گردنه بالن وجود دارد مشخص می شود .
۸)- بالن سه دهانه : از این نوع بالن بیشتر در آزمایش هایی استفاده می شود که بخواهیم به طور همزمان دو ماده را وارد کرده و از دهانه سوم آن یک ماده دیگر را خارج کنیم .
4,000 تومان
مهرداد
در تاریخ
بسیار مفید بود