دانشجویان زیادی به هنگام ثبتنام به دنبال این هستند که از میان دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر کدام بهتر است. آنها برای این که به نتیجه درستی در این مورد برسند نیاز به مقایسه این دو دانشگاه دارند تا به هنگام انتخاب رشته و ثبتنام یکی از آنها را انتخاب کنند.
کدامیک از دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر بهتر است؟
شما برای این که بتوانید به تصمیمگیری درستی در مورد دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر برسید باید در وهله اول این دو دانشگاه را با هم مقایسه کنید. در این خصوص میتوان بیان کرد که دانشگاه تهران برای اولین بار در سال 1313 در تهران تاسیس شد. این دانشگاه 25 دانشکده و پژوهشکده دارد که سالانه هزاران دانشجو را در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری قبول میکند.
تعداد پردیسهای دانشگاه تهران به 9 واحد میرسد. تعداد مراکز پژوهشی نیز 11 مرکز است که کلیه دانشجویان میتوانند جدیدترین علم و فناوری جهان را در این دانشگاه یاد بگیرند. سر در دانشگاه تهران که در حال حاضر به عنوان یکی از آکادمیکهای دانشگاهی کشور است توسط کوروش فرزامی یکی از دانشجویان هنر این دانشگاه طراحی شده است.
دانشگاه هنر نیز یکی از دانشگاههای دولتی واقع در شهر تهران است که این دانشگاه با ادغام 5 موسسه آموزشی عالی در سال 1358 ایجاد شده است. این موسسات آموزشی دانشکده هنرهای دراماتیک، دانشکده هنرهای تزئینی، دانشگاه فارابی، هنرستان عالی موسیقی و هنرکده موسیقی ملی بودند که شما میتوانید در تمام رشتههای مختلف تحصیلی این دانشگاه در مقطع کارشناسی تا دکتری تحصیل نمایید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه تهران یا علامه طباطبایی بهتر است روی لینک کلیک کنید.
دانشکدههای دانشگاه تهران و دانشگاه هنر
شما برای این که بتوانید به راحتی بین دانشگاه تهران و دانشگاه هنر یکی را به دلخواه خود انتخاب کنید باید بدانید که این دانشگاهها چند دانشکده دارند و در چه زمینههایی از میان داوطلبان کنکور سراسری دانشجو قبول میکنند. در این خصوص میتوان بیان کرد که به غیر از دانشکدههایی که در بالا برای دانشگاه هنر عنوان شد این دانشگاه در حال حاضر چهار دانشکده هنرهای کاربردی، هنرهای تجسمی، سینما و تئاتر و پردیس اصفهان دارد.
این دانشگاه برای اولین بار نام خود را در سال 1370 از موسسه آموزش عالی به دانشگاه هنر تغییر داد و از آن به بعد دانشکده موسیقی در سال 1373 و دانشکده معماری و شهرسازی در سال 1380 به دانشکدههای دانشگاه هنر اضافه شدند. مراکز پژوهشی دانشگاه هنر نیز به 3 مورد گروه پژوهشی محیط شهری پایدار، گروه پژوهشی خانه و مسکن و گروه پژوهشی تاریخ تطبیقی هنر ایران میرسد.
اما تعداد دانشکدههای دانشگاه تهران نسبت به دانشگاه هنر بسیار زیاد است که آنها را در ادامه برای شما لیست میکنیم.
- دانشکده شهرسازی
- دانشکده اقتصاد
- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
- دانشکده هنر
- دانشکده الهیات و معارف اسلامی
- دانشکده تربیتبدنی و علوم ورزشی
- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
- دانشکده جغرافیا
- دانشکده علوم تربیتی
- دانشکده علوم اجتماعی
- دانشکده زبان خارجه
- دانشکده مدیریت
- دانشکده دامپزشکی
- دانشکده کارآفرینی
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه تهران بهتر است یا شهید بهشتی روی لینک کلیک کنید.
رتبه علمی کدام دانشگاه بیشتر است؛ دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر؟
برای این که بدانید رتبه علمی دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر بیشتر است آنها را در ادامه بیان خواهیم کرد؛ زیرا این مورد تاثیر زیادی در انتخاب دانشجویان دارد. در دانشگاه تهران تاکنون 54802 مقاله و نشریه منتشر شده است و برای همین دانشگاه تهران رتبه 115 را در حوزه مجلات تخصصی جهان دارد.
رتبهبندی شانگهای نیز یکی از معروفترین رتبهبندیهای جهانی دانشگاهها است در سال 2019 برای دانشگاه تهران رتبه 400-301 را در نظر گرفته است؛ اما باید بدانید که دانشگاه تهران در میان تمام دانشگاههای کشور رتبه اول را دارد. طبق اطلاعاتی که در کشور منتشر شد این دانشگاه در رتبهبندی دانشگاه ملی تایوان نیز رتبه 344 را از آن خود کرده است.
در میان رتبهبندی دانشکدههای کل کشور نیز دانشکده فنی مهندسی تهران رتبه 71، دانشکده علوم طبیعی تهران رتبه 350- 301 و دانشکده علوم کشاورزی تهران رتبه 161 را به دست آورده است.
از نظر رتبهبندی نیز دانشگاه هنر تهران موفق شده است رتبه دوم دانشگاههای هنر کشور را بر اساس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به دست بیاورد؛ بنابراین میتوان دریافت که هر کدام از این دانشگاهها در حوزه تخصصی خود جایگاه برتری را دارند.
رشتههای دانشگاه تهران و دانشگاه هنر
رشتههای تحصیلی در هر کدام از دانشگاهها میتواند به دانشجویان این فرصت را بدهد که بر حسب رشته مورد علاقه خود یکی از دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر را انتخاب کنند. معمولا تعداد رشتههای تحصیلی دانشگاه تهران و دانشگاه هنر بسیار زیاد است که هر ساله به تعداد آنها اضافه میشود. لذا اطلاع در مورد لیست دقیق رشتههای تحصیلی آن در مقاطع مختلف به دفترچه راهنمای ثبتنام آن در زمان نامنویسی مراجعه کنید.
حال در ادامه برای راهنمایی بیشتر به برخی از رشتههای تحصیلی دانشگاه هنر و دانشگاه تهران اشاره میکنیم.
جهت اطلاع از ظرفیت دانشگاه تهران در تمامی رشتهها روی لینک کلیک کنید.
رشتههای تحصیلی دانشگاه هنر
- مرمت اشیاء فرهنگی-تاریخی
- مطالعات موزه
- مرمت و احیا بناها و بافت های تاریخی
- پژوهش هنر
- هنر اسلامی
- فلسفه هنر
- مطالعات تطبیقی هنر
- گرافیک
- نقاشی
- مجسمهسازی
- عکاسی و تصویرسازی
- سینما
- نمایش (تئاتر)
- ادبیات نمایشی
- پویانمایی (انیمیشن)
رشتههای تحصیلی دانشگاه تهران
- علوم سیاسی
- حقوق
- مدیریت دولتی
- حسابداری
- مدیریت مالی
- مدیریت بازرگانی
- فلسفه
- الهیات و معارف اسلامی
- زبان و ادبیات عرب
- مهندسی کامپیوتر – نرمافزار
- مهندسی کامپیوتر- فناوری اطلاعات
- مدیریت صنعتی
- مهندسی صنایع
- مدیریت بازرگانی- بازاریابی
- مدیریت اجرایی
- مدیریت MBA
- حسابداری
- اقتصاد و توسعه اقتصادی
- علوم اقتصاد و اقتصاد نظری
- روانشناسی تربیتی
- مدیریت امور شهری
- مشاوره (مشاور خانواده)
- مهندسی برق
- مهندسی شهرسازی
- علوم اجتماعی
- شیمی
- ریاضی محض
- مهندسی منابع طبیعی
- مهندسی منابع آب
- مهندسی کشاورزی
- مهندسی کشاورزی
- مهندسی برق- سیستم مخابرات
- مهندسی مکاترونیک
- مهندسی شیمی
- مهندسی طراحی زیست
- مهندسی داروسازی
سوالات متداول دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر
دانشگاه تهران برای دانشجویان خود چه امکاناتی دارد؟
دانشگاه تهران برای دانشجویان خود امکانات زیادی را در نظر گرفته است که تالار اندیشه، تالار الغدیر، مرکز فرهنگی- هنری کوثر، سالن شهید نوروزی، سینما کوی، مرکز رایانه کوی و فاطمیه و خوابگاهها (حاوی 10 سایت)، تالار جوان، کتابخانه و سالنهای مطالعه و غیره از جمله آنها هستند.
کیفیت آموزش در کدام یک از دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر بهتر است؟
هر کدام از دانشگاهها در زمینه خود تخصص بالایی دارند. به طوری که دانشجویان اگر به دنبال یادگیری هنر، موسیقی، سینما و تئاتر هستند، باید در دانشگاه هنر درس بخوانند؛ اما اگر میخواهند در رشتههای مهندسی و علوم پزشکی ممتاز باشند، انتخاب دانشگاه تهران بهتر است.
امکانات دانشگاه هنر برای دانشجویان چیست؟
دانشگاه هنر برای افزایش رفاه حال دانشجویان خود امکانات زیادی را در نظر گرفته است که خوابگاه، کتابخانهها، سایتهای کامپیوتر، امکانات تفریحی – رفاهی و غیره از جمله آنها هستند.