بازدید: 10 بازدید
دانشگاه تهران یا شریف

دو دانشگاه تهران و شریف، به عنوان بهترین دانشگاه‌های کشور شناخته می‌شوند که سالانه افراد زیادی تمایل دارند در آن‌ها درس بخوانند؛ اما آیا می‌دانید از میان دانشگاه تهران یا شریف کدام یک بهتر است و امکانات و جایگاه علمی کدام یک از آن‌ها بیشتر است؟ با توجه به این که افراد زیادی قصد دارند از بهترین دانشگاه‌های کشور فراغ التحصیل شوند. لذا در ادامه به مقایسه دانشگاه تهران و شریف می‌پردازیم.

معرفی دانشگاه سراسری تهران

دانشگاه تهران در میان سازمان‌ها و موسسات وابسته به آموزش عالی کشور از هر نظر در جایگاه اول قرار دارد. این دانشگاه یکی از بزرگترین دانشگاه‌های کشور است که به عنوان اولین دانشگاه کشور در سال 1313 تاسیس شده است. سر در دانشگاه تهران از شهرت جهانی برخوردار است و به عنوان نماد آموزش عالی کشور یاد می‌شود. دانشگاه تهران در حال حاضر ۲۵ دانشکده دارد که دانشجویان گروه‌های آزمایشی مختلف کنکور سراسری می‌توانند در آن‌ها قبول شوند. این دانشگاه از میان دانشجویان بین‌المللی نیز دانشجو قبول می‌کند و شما می‌توانید با دانشجویان کشورهای خارجی نیز هم‌کلاس شوید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد تاریخچه دانشگاه تهران روی لینک کلیک کنید.

 

اهمیت و جایگاه دانشگاه تهران به قدری در کشور بالا است که معمولا این دانشگاه جزو اولویت‌های انتخاب تمام دانشجویان است. به طوری که شما برای قبولی در رشته‌های مهم این دانشگاه باید رتبه دو رقمی به دست بیاورید. دانشگاه تهران در حال حاضر در نزدیکی میدان انقلاب در تهران قرار دارد و اکثر دانشکده‌های آن در اطراف آن واقع هستند. در واقع شما به راحتی با مترو و تاکسی می‌توانید در بین آن‌ها تردد کنید. معماری دانشگاه تهران از دانشگاه‌های فرانسه در آن زمان الگوبرداری شده است.

در دانشگاه تهران در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰ هیئت‌علمی وجود دارد که برای هزاران دانشجو در 111 رشته کارشناسی، 177 رشته کارشناسی ارشد و 156 رشته‌رشته دکتری تدریس می‌کنند. سالانه چندین مقاله و پایان‌نامه در این دانشگاه ثبت می‌شود که برخی از آن‌ها در جشنواره‌های بین‌المللی منتشر می‌شوند.

 

معرفی دانشگاه سراسری تهران

 

معرفی دانشگاه سراسری شریف

دانشگاه شریف نیز یکی از دانشگاه‌های کشور است که در تهران قرار دارد. این دانشگاه به عنوان یکی از بهترین دانشگاه‌های سراسری و دولتی کشور است که سالانه افراد زیادی برای قبولی در این دانشگاه تلاش می‌کنند. دانشگاه شریف برای اولین بار در سال 1344 در خیابان آزادی تهران احداث شد که از آن زمان تاکنون موفق شده است دانشجویان خوبی را تربیت کند. برخی از این دانشجویان با مدرک تحصیلی این دانشگاه به راحتی موفق شدند به خارج از کشور مهاجرت تحصیلی داشته باشند.

دانشگاه صنعتی شریف با هدف تامین نیروی متخصص کشور ایجاد شده و همواره تلاش می‌کند افراد نخبه و باهوش را قبول و تربیت کند. این دانشگاه به عنوان یکی از موسسه‌های علمی پیشرو در صنعت کشور موفقیت‌های زیادی را به دست آورده است.

دانشگاه شریف 13 دانشکده مختلف دارد که هر کدام از آن‌ها در سال‌های مختلفی تاسیس شده و به مجموعه آن اضافه شده است. این دانشگاه سه پردیس دارد که شما در صورت تمایل می‌توانید با پرداخت شهریه در آن‌ها تحصیل کنید؛ اما اگر در دانشکده‌های روزانه دانشگاه شریف قبول شوید نیاز به پرداخت شهریه ندارید و شما می‌توانید از امکانات آموزشی به صورت رایگان استفاده نمایید.

 

جهت اطلاع از دانشگاه صنعتی شریف تهران تا چه رتبه‌ای می‌پذیرد؟ روی لینک کلیک کنید.

 

در ادامه مقایسه دانشگاه تهران یا شریف باید بیان کرد که دانشگاه شریف 13 خوابگاه دانشجویی دارد که دانشجویان قبل از شروع سال تحصیلی می‌توانند با ثبت‌نام در آن از امکانات خوابگاهی دانشگاه شریف استفاده کنند. تعداد هیئت‌علمی دانشگاه شریف به بیش از 484 نفر می‌رسد که در مقاطع تحصیلی مختلف برای دانشجویان خود درس ارائه می‌دهند.

دانشگاه شریف نیز مانند دانشگاه تهران در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو قبول می‌کند. لذا شما با کسب رتبه قبولی می‌توانید در این دانشگاه قبول شوید. دانشگاه شریف تهران از ساختار دانشگاه ام آی تی در آمریکا الگوبرداری شده‌ است. به طوری که شما با ورود به این دانشگاه می‌توانید از ساختار هوشمند این دانشگاه استفاده کنید.

 

تحصیل در دانشگاه تهران یا شریف بهتر است؟

شما برای این که بدانید تحصیل در دانشگاه تهران یا شریف بهتر است باید این دو دانشگاه را از نظر مزایا با هم مقایسه کنید.

با توجه به این که هر دو این دانشگاه‌ها جزوه دانشگاه‌های برتر کشور هستند. اساتید در آن‌ها سختگیری‌های زیادی را دارند. لذا شما باید تلاش مبرم برای تحصیل، مطالعه و پژوهش داشته باشید؛ اما باید بدانید که با فارغ‌التحصیلی در این دانشگاه می‌توانید در موقعیت‌های شغلی خوبی استخدام شوید.

دانشجویان در دانشگاه تهران با شرکت در همایش‌های مختلف می‌توانند مقالات خود را چاپ کنند و آن‌ها را در دید عموم قرار دهند. شما با تحصیل در دانشگاه تهران علاوه بر واحدهای اجباری می‌توانید واحدهای اختیاری را نیز پاس کنید که این واحدهای اختیاری می‌توانند در ارتقا سطح علمی و پژوهشی شما موثر باشند.

با این حال باید دقت کنید که دانشگاه شریف در تامین نیروی مهندس و متخصص کشور تاکنون موفق بوده است و این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه صنعتی کشور در تولید علم و دانش تلاش می‌کند.

 

تحصیل در دانشگاه تهران یا شریف بهتر است

 

امکانات کدام یکی از دانشگاه تهران یا شریف بهتر است؟

هر کدام از این دانشگاه‌ها برای دانشجویان خود بهترین امکانات را فراهم کرده است. شما با قبولی در این دانشگاه‌ها می‌توانید از آزمایشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و غیره برخوردار شوید. هر کدام از دانشگاه تهران و دانشگاه شریف خوابگاه و باشگاه‌های ورزشی دارد که شما می‌توانید در ساعات فراغت خود از آن‌ها استفاده کنید. البته به غیر از موارد بالا امکانات دیگری در دانشگاه تهران و شریف وجود دارد که به چند مورد آن‌ها اشاره می‌کنیم.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه تهران + معرفی، امکانات، دانشکده ها و خوابگاه دانشجویی روی لینک کلیک کنید.

 

امکانات دانشگاه تهران

  • تالار اندیشه
  • تالار الغدیر
  • مرکز فرهنگی- هنری کوثر
  • سالن شهید نوروزی
  • سینما کوی
  • مرکز رایانه کوی و فاطمیه و خوابگاه‌ها (دارای 10 سایت)
  • تالار جوان
  • کتابخانه و سالن‌های مطالعه
  • خانه فرهنگ، شامل: سالن، کلاس‌های مجهز
  • پارک کاجستان

 

امکانات دانشگاه صنعتی شریف

  • کتابخانه
  • امکانات خوابگاهی
  • و غیره

 

 

سوالات متداول دانشگاه تهران یا شریف

کدام یک از دانشگاه تهران یا شریف زودتر تاسیس شده است؟

دانشگاه تهران در سال 1313 و دانشگاه شریف در سال 1344 تاسیس شده است.

 

قبولی در کدام دانشگاه تهران یا شریف آسان‌تر است؟

شما برای قبولی در هر کدام از دانشگاه تهران و شریف باید تلاش زیادی کنید؛ زیرا هر دو این دانشگاه‌ها نیاز به رتبه بالایی دارند که با توجه به رتبه در سهمیه و نوع رشته خود شانس قبولی متفاوتی را خواهید داشت.

 

آیا امکان تحصیل بدون کنکور در دانشگاه شریف و تهران وجود دارد؟

بله شما در صورت لزوم می‌توانید تنها با سوابق تحصیلی در دانشگاه تهران و شریف قبول شوید.

5/5 - (1 امتیاز)

ادامه مطلب